I bardzo kurwa dobrze, przynajmniej wbije coś gówniakowi do łba i zapamięta. Jasny chuj mnie trafia jak na osiedlu biegają te bezstresowo wychowane kurwiszony i drą japy. Madka do takiego spokojnie "pół tonu ciszej, mateuszku", a ten dalej drze pizdę zadowolony. Dlatego właśnie trzeba bić dzieci i się nie bać.
Szmata nie matka
Młody ma już zj***no psyche
Albo zamknie się w sobie i będzie porażką życiową
Albo będzie na innych wyładowywać agresję i na starość zajebie starą
I bardzo kurwa dobrze, przynajmniej wbije coś gówniakowi do łba i zapamięta. Jasny chuj mnie trafia jak na osiedlu biegają te bezstresowo wychowane kurwiszony i drą japy. Madka do takiego spokojnie "pół tonu ciszej, mateuszku", a ten dalej drze pizdę zadowolony. Dlatego właśnie trzeba bić dzieci i się nie bać.
Wyjdź z tego portalu, nienadajesz się. Sam mam 3 dzieci i jak poziom mojego kurwika skoczy za wysoko, za sprawą olewki moich poleceń to szykuje się edukacyjny wpierdol. Jedyna różnica jest taka że robię to na chłodno, bez żadnych emocji. Efekt idealny, moja matka prała mnie za bycie debilem i pomogło. Moje dzieci mają się dobrze i jak im powiem że cisza, to jest cisza. A Ty udowadniasz tylko że sam jesteś pierdolnientym bananowym smarkiem, co mu się wszystko należy.