+idealnie to opisująca fotka (mistrzowie olimpijscy z 2012)
Każdy jest naturalnie przystosowany do czegoś innego, biały jest mądrzejszy niż czarny, ale czarny jest sprawniejszy, chłop musi iść poza dom , a kobieta się bardziej nadaje do pracy w kuchni i przy dzieciach. To jest właśnie piękne , a nie jakaś pseudo-równość, która będzie zakładać, że ja jestem równy cyganowi, który jak wiadomo, nie jest dobry w niczym... chyba, że liczyć kradzieże i pobieranie socjalu
'kobieta bardziej się nadaje do pracy w kuchni i przy dzieciach'- co to za farmazony bardziej nie bardziej, facet może robić w domu wszystko to co kobieta. jak dobrze, że mój facet wie gdzie jest lodówka i potrafi gotować dla siebie
'kobieta bardziej się nadaje do pracy w kuchni i przy dzieciach'- co to za farmazony bardziej nie bardziej, facet może robić w domu wszystko to co kobieta. jak dobrze, że mój facet wie gdzie jest lodówka i potrafi gotować dla siebie
Ich poziom cywilizacyjny, bez ,,interwencji" białego człowieka jest pokazany u Cejrowskiego.Jakieś lepianki w których żyją, prymitywne rolnictwo, hodowla zwierząt, a przecież do cholery Afryka jest naszą kolebką i stamtąd rozprzestrzeniliśmy się na cały świat.