o widze że żydy zabrały się i za sadistica , gaza zła, jebane żydy że ich cyklon nie wydusił wszyctkich , pierdolone nieudaczniki Polaczki, sługusy i obciągacze, tak ma być w Polsce, chanuka w sejmie ukraińcy do Policji i urzedów skarbowych polak na pole ryżowe
Zawsze znajdzie się takie gowno upośledzone co z dupy wpierdala temat polityki gdzie popadnie. Wyłącz media na kilka dni, idz na grzyby albo ryby stary. Wez daj sobie posłuchać siebie samego a nie pierdolisz to co usłyszysz i zaśmiecasz świat. To że jesteś przegrywam życiowym to tylko i wyłącznie twoja wina.
nie pyskuj żydowski śmieciu, śledzę politykę od lat w których ty byłeś plemnikiem, wpierdalam temat bo nie ma gdzie indziej a świat idzie do przodu pajacu, gdzie miałem napisać ? jak usunęli temat gazy, o grzyba to możesz zapytać rodzie albo rybę możesz zapytać w rodzinie
nie pyskuj żydowski śmieciu, śledzę politykę od lat w których ty byłeś plemnikiem, wpierdalam temat bo nie ma gdzie indziej a świat idzie do przodu pajacu, gdzie miałem napisać ? jak usunęli temat gazy, o grzyba to możesz zapytać rodzie albo rybę możesz zapytać w rodzinie