Raz to już dziś pisałem to napiszę jeszcze raz :
Kto wynalazł maszynę parową , silnik spalinowy , elektryczność ?
kto skonstruował lokomotywę samochód i samolot ,radio tv i komputer ? i wreszcie kto poleciał na księżyc ?
ŻÓŁCI ?
nie ! kurwa , podpowiem ci BIALI , tak więc twój wywód o wyższości rasy żółtej nad białą nie można poprzeć żadnym konkretnym argumentem .
Wynalezienie srajtaśmy i prochu to za mało żeby krzyczeć że żółtki są mądrzejsi od białych
KlinikaAborcyjna, kto robi spacje przed znakami interpunkcyjnymi? Mądry człowiek? Nie kurwa, podpowiem ci - debil!
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi
Przynajmniej nie siedzą na zasiłku ~ Albert Ajsztajn
Raz ci odpisywałem, wiec odpisze ci jeszcze raz :
Amerykanie z USA. Z USA który jest zlepkiem narodów, kultur i ras
Raz to już dziś pisałem to napiszę jeszcze raz :
Kto wynalazł maszynę parową , silnik spalinowy , elektryczność ?
kto skonstruował lokomotywę samochód i samolot ,radio tv i komputer ? i wreszcie kto poleciał na księżyc ?
ŻÓŁCI ?
nie ! kurwa , podpowiem ci BIALI , tak więc twój wywód o wyższości rasy żółtej nad białą nie można poprzeć żadnym konkretnym argumentem .
Wynalezienie srajtaśmy i prochu to za mało żeby krzyczeć że żółtki są mądrzejsi od białych
Raz ci odpisywałem, wiec odpisze ci jeszcze raz :
Wyjeżdżasz mi tu z antycznym złomem? Ok.
Kto wynalazł papier? Chyba nie powiesz mi że biali
Nie powiem już o tym że Chińczycy bawili się brązem, ceramiką czy jedwabiem lata przed białymi. Obecnie kto przoduje w nowych technologiach? Europa? Nie. USA? Zostaje w tyle.
No ale rozjebałeś mnie z tym Księżycem. Na Księżycu wylądowali dumni Amerykanie. Amerykanie z USA. Z USA który jest zlepkiem narodów, kultur i ras. No ale nie, hurr durr white power.