Srali a nie biali. No ale dla ciebie bez różnicy
Oczy i mózg tez Ci amputowali ?? tych pierwszych 3 podaczas wywiadu , jeden czarny, jeden biały a jeden chuj wie. I potem Ci od tenisa to kurwa jacy byli ?
Wiem że czarni może Cie kiedyś wydymali i masz traume ale kurwa trzeba być obiektywnym jak widać białych to widać i nie pierdol głupot.
Oczy i mózg tez Ci amputowali ?? tych pierwszych 3 podaczas wywiadu , jeden czarny, jeden biały a jeden chuj wie. I potem Ci od tenisa to kurwa jacy byli ?
Wiem że czarni może Cie kiedyś wydymali i masz traume ale kurwa trzeba być obiektywnym jak widać białych to widać i nie pierdol głupot.
Z całego nagrania wyłuskałeś 3 najjaśniejszych inżynierów i pierdolisz jacy to oni są biali. Znowu wjeżdżasz tu ze swoimi negro fantazjami i próbujesz robić wariata z osób niepodzielających twojego fetyszu.
Swoją drogą podrywać Brytyjki to już ociera się o desperację, nawet ze strony brudasów
Kolejny idiota co nawet nie umie czytać ze zrozumieniem u was to chyba rodzinne, napisałem ze połowa to biali a nie że sami biali.
I to ty kolego znowu piszesz o negrofantazjach, coś musi być na rzeczy skoro ciągle o tym myślisz
Zresztą co to w ogóle za material na sadola ? że ładną laskę podrywają pijani faceci, biali, czarni, ciapaci , o kurwa sensacja roku.
Kolejny idiota co nawet nie umie czytać ze zrozumieniem u was to chyba rodzinne, napisałem ze połowa to biali a nie że sami biali.
I to ty kolego znowu piszesz o negrofantazjach, coś musi być na rzeczy skoro ciągle o tym myślisz
Zresztą co to w ogóle za material na sadola ? że ładną laskę podrywają pijani faceci, biali, czarni, ciapaci , o kurwa sensacja roku.
Ile osób musi ci powiedzieć, że jesteś debilem?
10, 100 czy 1000?
Wydawało mi się, że jesteś zjebany umysłowo, ale rozwiałeś już moje wątpliwości. Pierdolisz o czytaniu ze zrozumieniem, a sam mongole nie widzisz co napisałeś. Gdzie ty na tym nagraniu widzisz białych facetów?
Może uruchom zrzutkę na wczasy w Egipcie to dorzucę ci żebyś w końcu pojechał i opierdolił te czarne pęto na miejscu zamiast tu skrycie fantazjować.