PS same kobiety i dzieci kurwa. Jak już ten desant zakończą to wojsk Allaha w Europie będzie więcej niż naszych żołnierzy...
Czy Ty czytasz co piszesz? Nie ma rąk do pracy? Kurwa, pracodawcy dostają dotacje przy zatrudnianiu ukropów. A jak Polak ma iść zapierdalać za 1600zł to lepiej stąd wypierdalać. Większość z tych ukropów to jebany margines, swołocz z dzikich pól. Kryminaliści i dupodajki.
Z takiej sytuacji jaką mamy obecnie, cieszą się tylko popierdoleni przedsiębiorcy którzy nad interes kraju w którym żyją stawiają własne zarobki.
wg mnie wystarczyło by 60-70% tego co w Niemczech i Polacy by wracali
minimalna niemiecka 1498 euro (styczeń 2018), 60 % po dzisiejszym kursie to 3800 zł MINIMUM...
Poniekąd to prawda że nakręcają gospodarke. Jest tyle roboty że naprawde nie ma rąk do pracy. Powrót emigracji nie wyrównał by tego zapotrzebowania ale faktem jest że jakby obniżyć podatki to niejeden by wrócił. Z takiej sytuacji jaką mamy teraz nic tylko się cieszyć. Ciekawie będzie kiedy ten okres prossperity się skończy (a to pewnie jeszcze jakieś 2-4 lat)
Pokaż mi choć jedno zdjęcie zastrzelonego brudasa nad siatką, a nie za, to pogadamy.
Ale jak ma Polski pracownik zarabiać tyle co w Niemczech czy Anglii??
Nie będziemy nigdy zarabiać tyle co niemcy, bo po prostu lata zaborów, okupacji i klerykalnej indoktrynacji wpoiło w naród ducha poddaństwa i niewolnictwa.
Niestety, nie ma zdjęcia 'Po', ponieważ IDF cenzuruje swoje publikacje.Obrazek
Lat 13. Okolice Ramallah.
To z kolei inne zdjęcie, tym razem 'PO'.
Obrazek
"Israeli soldiers carry away an injured Palestinian who tried to approach the border fence east of Jabalia in the northern Gaza Strip, June 27, 2018"
Dalej czytamy o radosnej nowinie: "The health ministry says 17-year-old Abdel-Fattah Azzom later died in a Gaza hospital."
Mam nadzieje, że pomogłem.
Pozdrawiam!
Pokaż mi choć jedno zdjęcie zastrzelonego brudasa nad siatką, a nie za, to pogadamy.