Wy w ogóle znacie jakiegoś świadka jechowy czy tylko z obrazków na kwejku i sadisticu? Nie trzeba długo szukać, żeby wiedzieć, że to bzdury co tutaj wypisał. Właściwie większość tutaj to brednie stąd mam lekkie założenie, że jakiś gnój z kwejka znów zawitał na sadola i próbuje trollować.
Wy w ogóle znacie jakiegoś świadka jechowy czy tylko z obrazków na kwejku i sadisticu? Nie trzeba długo szukać, żeby wiedzieć, że to bzdury co tutaj wypisał. Właściwie większość tutaj to brednie stąd mam lekkie założenie, że jakiś gnój z kwejka znów zawitał na sadola i próbuje trollować.
Spokojnie Imie_jego_44 tylko trolluje.
Libertarian, nie pierdziel durnot jak z mieszaniem krwi, nikt nie jest zmuszany do oddawania czesci zarobkow, finansowane jest wylacznie z dobrowolnych datków
bullę gratulacyjną dostał też Hitler z okazji udanej kampanii wrześniowej kościół katolicki przez lata spracował z władzami PRL
bo oni maja obowiazek oddawania czesci zarobkow na konto wspolnoty. .
Z krwia to nie jest durnota, bo wielu ze swiadkow faktycznie ma trudnosci z zaakceptowaniem transfuzji. Info z dobrego zrodla, prosto ze szpitala w Szczecinie-Zdrojach.
A co do oddawania czesci zarobkow moze nie jest to wszedzie obowiazkowe, ale wsrod moich znajomych swiadkow jehowy niestety jest to obligatoryjne
Idz się najpierw dowiedz potem gadaj bo to akurat kościół ma a nie oni znam osobiście paru, którzy nic nie dają bo sami nie mają. Poza tym wiesz, że łatwo jest zostać u nich wykluczonym za głupie palenie papierosów?Mam czasem wrażenie, że ludzie którzy mówią, że ich znają tak naprawdę gówno wiedzą w dupie byly. Ale jak by nie było żadna religia normalna nie jest
A co do oddawania czesci zarobkow moze nie jest to wszedzie obowiazkowe, ale wsrod moich znajomych swiadkow jehowy niestety jest to obligatoryjne