Powrót do korzeni i skomlenie u faceta, żeby obronił ją przed stadem negroidów, których nasprowadzały ich babcie. O ile oczywiście będą jacyś faceci wtedy (sadole - do roboty).popierdolenie kobiet na większą skalę zaczęło się od ok. 2005, dalej postępuje, ciekaw jestem co będzie za 50 lat
No i jak PiS ma nie wygrać jak nie ma z kim przegrać? Koalicja? Jedną kandydatkę macie na zdjęciu. "Byle u koryta" PSL będzie głosowało jak koalicjant każe więc po chuj oni? Lewica? przecież to jeden chuj co PiS tylko chce imigrantów. Konfederacja? Skończyłem osiemnaście lat, już nie...
Jak dla mnie zniewazenie symbolu narodowego. Jak chce to niech wpierdala kielki ale niech nie kpi sobie z godła.
popierdolenie kobiet na większą skalę zaczęło się od ok. 2005, dalej postępuje, ciekaw jestem co będzie za 50 lat
Dajcie sobie na luz, wojownicy wielkiej lechii
Nie ma tutaj żadnego znieważenia. Co to jest wogóle znieważenie? Czujecie się "znieważeni", bo parę weganek postanowiło sobie połazić z transparentem?
I to hasło od wielu lat iest wykpiwane, również przez bardziej poważne środowiska. Bo to pusty slogan, nie znajduje żadnego odbicia w społeczeństwie.
Bóg- gdzie większość regularnie łamie przykazania swojej wiary, gardzi bliźnim i nie praktykuje?
Honor- pfff.. szkoda gadać. Kultura januszerii.
Ojczyzna- Tak, widzimy to przywiązanie do ojczyzny w tych tabunach młodych i starszych Polaków wyjeżdżającyc do UK/Niemiec.
To, że PiS nie wygra to niestety jest już jasne. Ważne, żeby nie miał bezwzględnej większości, bo wtedy biorąc pod uwagę przestępcze zapędy Kaczyńskiego i Ziobry to więcej wyborów już nie będzie, tylko będziemy mieli obrazek z podobizną Kaczyńskiego na ścianie w każdym domu.