Gdyby gwarantował że zamknie wszystkie kopalnie na Śląsku i dał pracę górnikom w np.Australii czy czuj tam wie gdzie oby jak najdalej od Polski to bym głosował na Biedronia
ciekawe jaki ma nik Biedroń na sadolu
Od starego też tak napleta łykałeś jak te info z TV ? Firmy obce potrafią wydobyć węgla w jeden miesiąc za 1.700.000 zł czystego zysku i to załoga licząca 35 osób ale państwowe kopalnie są nierentowne ? Szkoły, szpitale itp. też pozamykać bo nie rentowne ? Tu się trzeba za rząd wziąć a nie kurwa szukać winy po ludziach.
Tak napiszę: to zdjęcie i ta lodówka to prowokacja, a wy się na nią łapiecie jak małe ciule z gimbazy. Gościu wkleił tam wszystko co możliwe, żeby każdy tępak znalazł coś, do czego może się przyjebać, każdy myślący znalazł coś, z czym się utożsamia, a każdy kto ma to w ... (eeeh na pewno nie w dupie), widzi z daleka, że to lodówka z jajem i komentowanie jej poważne jest wyrazem ciemnoty. Wychodzi na to, że pedał (na pewno nie głupi), was wychujał i miotacie się jak baby pod kościołem nad obrazkiem z bozią i tęczą.
Sorry, ale takie pedaluchy jak Biedroń akurat, w niczym nie przeszkadzają nikomu i ich nienormalność jest normalniejsza i zdecydowanie mniej szkodliwa, niż normalność większości "normalnych". Nie widziałem, żeby z pindolem po mieście latał na wierzchu i klamrami na sutach, walił swojemu chłopakowi kapucyna na jutubie, czy darł się, że w przedszkolach trzeba zrobić gejklasy. Ale może łatwo mi tak pisać, bo mam do Słupska daleko i czegoś nie widziałem...