to ze ten typ co napierdalał taboretem to jest agresywne gówno które powinno byc izolowane to jest powiedzmy oczywista oczywistość
ale dziwi mnie zachowanie ofiary, stoi pizda i przyjmuje kolejne razy na głowe a potem zamiast szukać fachowej pomocy to wrócił cały zakrwawiony i dalej stoi jak huj w pizdzie, nie ogarniam jakie procesy myslowe zachodzą w głowie takiej osoby serio.
Wytłumaczę Ci.
Mianowicie na filmiku są dwie pizdy. Ten co bije wiedział że bije pizdę co mu nie odda. CAŁA TAJEMNICA twojego putania. I właśnie DLATEGO GO BIJE BO TAMTEN MU NIE ODDA. To są dwie pizdy.
Iniepierdolciemiżeten jeden agresor nie pizda jak pizda
Ja po tyakiej mowie ciała i agresywnym nastawieniu już jestem gotowy do napierdalania, i zgasiłbym krzesełkowego jak znicz na grobie jego babki.
Ale co ciota to ciota,nic nie poradzisz. Krzesełkowy ubiłby jakieś 80% Sadoli jak nic....
Wytłumaczę Ci.
Mianowicie na filmiku są dwie pizdy. Ten co bije wiedział że bije pizdę co mu nie odda. CAŁA TAJEMNICA twojego putania. I właśnie DLATEGO GO BIJE BO TAMTEN MU NIE ODDA. To są dwie pizdy.
Iniepierdolciemiżeten jeden agresor nie pizda jak pizda
Ja po tyakiej mowie ciała i agresywnym nastawieniu już jestem gotowy do napierdalania, i zgasiłbym krzesełkowego jak znicz na grobie jego babki.
Ale co ciota to ciota,nic nie poradzisz. Krzesełkowy ubiłby jakieś 80% Sadoli jak nic....
Każdy ma prawo do swojego zdania. Ciesz się bo jak wojna w Polsce wybuchnie to trzeba będzie klawiaturę w tel. czy w komp. poprzeć czynami. Ja to robiłem nie raz a ty ?