Każdy kto żyje w Polsce chociaż raz otarł się o ten bardzo śmieszny program(naprawdę bardzo śmieszny..) I wie, że jak leci do Ciebie jakaś małpa z kamerą ubrana w koszulke matura to bzdura to żeby się nie ośmieszyć trzeba szybko spierdalać. Myślę, że nie tylko mnie się zdarzyło zachorować za czasów szkolnych i czegoś się nie dowiedziałem z lekcji albo jak w 99% przypadków miałem na to wyjebane bo nie interesują mnie tematy historyczne a wręcz przeciwnie interesuję mnie przyszłość i to kiedy Putin zapuka granatem do moich drzwi. "Ej weźmy książkę od histy zbierzmy parę informacji i się pytajmy o nie przechodniów, jak nie będą wiedzieli to wszystko nagramy i będzie beka, a jak będą wiedzieli to tego nie puścimy" Beka bardzo kurwa, naprawdę. Ciekawe czy jakby tego pedryla Kubusia tak na ulicy dorwać i wypytać czy by znał odpowiedzi na wszystkie pytania. A tak btw to dla mnie to jest wyreżyserowane jak TVN, nikt nie jest alfą i omegą i wszystkiego nie wie a zdaję sobie sprawę, że program żeruje na niewiedzy i tylko to wykorzystają. Więc ja się pytam po co Ci ludzie się tam pchają skoro wiedzą, że zrobią z siebie pośmiewisko?
Ludzie zacznijcie myśleć i nie śmiejcie się z czegoś co jest czystą komercją, już lepiej gracjana czy kobre oglądać, im przynajmniej gra spontan w duszy, Peace!