Wiewór napisał/a:
@up Kłamstwa o inflacji? To chyba jeszcze z mamą mieszkasz i do sklepu nie chodzisz. Wystarczy przejść się do sklepu po żarcie na kolację i zobaczysz kto tu kłamie.
Bądź tak uprzejmy i przytocz mi tą wypowiedź Klaudii bo to co mówisz jest tak absurdalne, że brzmi jak tvpis.
Na kogo głosowałem?
PiS komuchy.
PO 8 lat złodziejstwa i nieróbstwa co w sumie doprowadziło do wygranej PiS.
Konfederacja cyrk obwoźny z domieszką neonazistów pokroju Bosaka.
PSL kurwy sprzedajne. Ułożyli się z Kukizem to z PiS też się dogadają byle by ryja zamoczyć w korycie i się napchać.
Także mogłem głosować tylko na Lewicę. Nie zgadzam się z nimi w 100% ale co zrobić.
Czy wiesz co To inflacja? Albo susza? mógłbym się z tobą wykłócać o każdy produkt, na przykład o ziemniaki - własnie wróciłem z zakupów i kupiłem na targowisku po 2,5 a w TVN mówią że więcej niż 4 złote. Ale to nie jest argumentacja. Masz wskaźniki, które jasno i wyraźnie mówią że inflacje masz co roku, i teraz patrząc lata obecnego wieku jest średnio. Nie ważne od rządu co roku jest problem z cenami jakiś produktów. Rolnictwa nie da się uregulować. Komuniści próbowali i wiemy jak to się skończyło. Oglądam więcej TVN niż TVP, ale ani jedno ani drugie nie jest warte większej uwagi. Po prostu lubię wyłapywać kłamstwa jednych i drugich.
A propo Jachiry nie mogę odnaleźć. Widzę, że dużo rzeczy pousuwała. Wiem, że jej jedną akcję spod Pomnika Państwa Podziemnego I Armii Krajowej wstawiałem onegdaj na sadistica. Napewno tag "jachira". po za tym w necie krąży masa jej filmików gdzie naśmiewa się z wielu ważnych tematów. Natomiast wpisz w google samą frazę "polacy zabili więcej żydów niż Niemców" . Dla wielu to nie jest żaden absurd. Są tak mocni, że nawet Gliński nie może ich ruszyć. Znani aktorzy, pisarze etc. naprawdę nasza Historia jest zagrożona.