Ja pierdole... Szkoda mi większości z Was... Zero przebłysków inteligencji... zero tolerancji dla otoczenia... każdy mierzy innego tylko i wyłącznie swoją miarą... Czemu jesteście co niektórzy tak wypaczeni? Po chuj się udzielicie , komentujecie rzeczy które są dla Was czarną magią? Śmiejecie się i mieszacie z błotem rzeczy których nie rozumiecie... Wiem że jesteście tutaj anonimowi i możecie puścić wodzę fantazji ale to nie jest w żaden sposób sztuką. Każdy tak potrafi... lecz nie każdy potrafi podejść do czegoś z dystansu, przemilczeć lub lepiej się w ogóle nie udzielać jak się nie ma nic ciekawego albo mądrego do powiedzenia... Moglibyście się nauczyć nie krytykować osób które słuchają innej muzyki niż Waszej (bo przecież to czego Wy słuchacie jest najlepsze i przecież nie może być inaczej), to samo dotyczy używek. Kto chce sobie jarać trawkę to niech jara, kto chce pić to niech pije. Wystarczy że państwo polskie już ogranicza w zajebisty sposób niektóre sprawy, więc dodatkowo Wasza super specjalistyczna opinia jest po prostu zbędna, a nie na podstawie STEREOTYPÓW pierdolicie głupoty. Mógłbym tak pisać i pisać i pisać... Ale im dłuższy post bym napisał tym mniejsza szansa że zostałby przeczytany
Zresztą i tak mi trochę lepiej bo wyrzuceniu tego z siebie
Pozdrawiam