pomijając juz nawet oczywisty aspekt moralny takiego czynu, to gość jest totalnym ultra debilem, zamiast normalnie opierdolić jedzonko np. w aucie nie wzbudzając podejrzeń to ten dzban zrobił to w windzie na oku kamery co za zjeb
Jakby nie był debilem to nie pracowałby jako dostawca żarcia.
Ja pracuję jako maszynista na kolei, jeżdżę najcięższymi pojazdami jaki istnieją, muszę być cholernie opanowany i mieć w małym paluszku setki przepisów. Ostatnio kupiłem sobie motocykl na którym rozwożę żarcie w Glovo żeby go szybciej spłacić. Ale jakiś noname z sadistica który nigdy nawet nie dojdzie sam do tego co ja będzie miał mnie za debila. Xd
Ja pracuje w UK jako dostawca żarcia i pewnie w 2 dni zarabiam tyle co ty w miesiąc.
Jakby nie był debilem to nie pracowałby jako dostawca żarcia.
Ja pracuję jako maszynista na kolei, jeżdżę najcięższymi pojazdami jaki istnieją, muszę być cholernie opanowany i mieć w małym paluszku setki przepisów. Ostatnio kupiłem sobie motocykl na którym rozwożę żarcie w Glovo żeby go szybciej spłacić. Ale jakiś noname z sadistica który nigdy nawet nie dojdzie sam do tego co ja będzie miał mnie za debila. Xd
budrys2000 i pabloskills czy jak tam się pedały nazywacie. Jesteście pajacami. Nawet kurwy nie wiecie, jak wam życie dopierdoli za takie podejście do świata.