wkurwia mnie jak faceci stoją obok mnie w kiblu zapinają rozpora i wychodzą.przy stoliku obejmują koleżanki lub kupują im drinki.mam ochotę podejść i powiedzieć tym laskom: wiesz wyszedł z kibla gdzie trzymał penisa i bez mycia przyniósł ci tą ręką szklankę z drinkiem.
kurwa panowie to nie afryka.w szynku, barze ,restauracji, chuj. piwo kosztuje może krocie to przynajmniej zmarnujcie im trochę wody i papieru- dla własnej satysfakcji-raz że odpłacicie za drogie piwo(bo to oni zabulą za rachunek za wodę),dwa że nie będziecie jak te wieśniaki o których pisałem. .a jak ktoś się ze mną nie zgadza to fajnie jest wychowany.
wkurwia mnie jak faceci stoją obok mnie w kiblu zapinają rozpora i wychodzą.przy stoliku obejmują koleżanki lub kupują im drinki.mam ochotę podejść i powiedzieć tym laskom: wiesz wyszedł z kibla gdzie trzymał penisa i bez mycia przyniósł ci tą ręką szklankę z drinkiem.
Potem te panienki trzymaja tego fiuta w ustach, wiec o co ci chodzi?
Ooops! Czasami mi coś takiego się palnie. Może dla tego że miałem Polski tylko do 12. roku życia...
EDIT:
To może pogadamy sobie po anglielsku, jak jesteś taki dobry?