Nie. Po prostu nie jestem tępakiem jak Ty. Moja nadludzka inteligencja polega na tym że wygooglowałem to zdarzenie i znalazłem mugshot zastrzelonego typa a po tym zdjęciu widać że ma problem z narkotykami. Zniszczona cera. A jako że jestem też wybitnie mądrzejszy od Ciebie, plus mieszkam w USA, to wiem że dragi ryją beret na stałe i nawet jak nie był na dragach to i tak już zrobiły mu jajecznicę z mózgu.
Nie pozdrawiam. Zwłaszcza że ten Twój wysryw że jestem specem od wszystkiego jest taki kurwa sebiskowy i dziecinny że szkoda gadać. Czasem wypowiem się w temacie USA, biologii (w tym zwierząt) albo ruchu drogowego i tyle. Ale miałem czelność odpowiedzieć jaśnie panu a że jaśnie pan jest za glupi to zarzuci mi jakieś wszędobylstwo.
Dobry ty kurwa , inteligencie za dyche, tobie sie portale pomyliły,ludzie tu przychodzą oglądać zgony a nie czytać marne filozofie i teorie doktorów z googla
Jeśli przychodziłbyś tutaj tylko po zgonu to byś mi nie odpisał myśląc ze jesteś bystrzejszy. Niestety odpisałeś i odkryłeś że to ja jestem trochę bardziej ogarnięty i teraz próbujesz zgrywać cool sebixa spod bloku co jak się zorientował że na słowa na nie ma szans to przed koleżankami teraz udaje fajnego i pierdzieli od rzeczy że nie będzie tu dyskutował z jakimś kujono-cwelem jak ja...
Dwie rady życiowe:
- Lesiu Miller
- Orku36