polslav, Jeśli juz poruszyłeś temat piłki nożnej to powiem szczerze, że zabić się za jakiś klub nie dam bo to jest sport a nie arena gladiatorów. Nie mogę powiedziec, że zagożale kibicuje Lechowi, ale polubiłem ten klub dzięki koledze i śledze jego poczynania. Twoja cenzura jest żałosna ( pomijając Twój wiek, który na pewno nie jest odzwierciedleniem rzeczywistości) Wielu użytkowników nawet młodszych ma więcej kultury i potrafi się zachować, ba nawet pojechać komuś z żartem i smiechem gdzie jest to uznawane za dobry humor na tym forum. Śmieszne pojazdy na mnie są rónież śmieszne dla mnie, nie raz jest tak, że ktoś mi coś napisze na mnie ubliżając mi, ale biore sobie to na miękko bo wiem, że to specyfika tego forum. Reasumując uważam, że za Twoim wiekiem (rzekomo 33 lat) kryje się gimbus w okularach, który nie ma pojęcia o kulturze, życiu i nie umie czytać oraz posiada brak humoru. Więc soczyście mówię: Spierdalaj ze swoja wypowiedzią bo tu nie pasujesz. Wiocha, kwejk- to jest Twoje środowisko. Tam możesz kropkować do usrania. Dziękuje. Dowidzenia.
edit: dopiero zobaczyłem twoje jp pod nickiem.. Teraz mam pewność co do gimbusiarstwa...