Ale to irytujące... Najpierw rodzice nie mają czasu dla własnych dzieci, nie chce im się z nimi spędzać czasu i czymkolwiek je zainteresować, więc dają im komputer, konsolę czy inny tablet, żeby był spokój. Później po latach budzą się z ręką w nocniku, bo dziecko nie widzi innych rozgrywek po za grami i płacze jak to jest źle i beznadziejnie, a z nimi cała społeczność internetowa.... Dzieciak nie rodzi się przed komputerem i to od rodziców zależy jak spędzi dzieciństwo... jeżeli Twój syn lub córka jest taka jak na animacji, to przykro mi, ale chujowy z Ciebie rodzic, a nie z niego chujowy dzieciak ;/
A co do społeczności internetowej co potrafi tylko pierdolić, jakie to ich pokolenie jest zajebiste i niesamowite, a każde następne (czasem i poprzednie) to syf to już w ogóle słów brakuje.... Jak miałem lat 10, to mi dziadek czy inna babcia marudziła, że jak tak można tyle czasu przed TV spędzać... Jak szedłem na dwór pokopać piłkę i prosiłem matkę o nowe korki, to też był lament, że za ich czasów tak nie było i wystarczyły sandały... Każde pokolenie ma swój czas i ten konkretny będzie dla niego właściwy, bo to wtedy nauczył się tak funkcjonować.. Pewnie za 10 lat dzisiejsze gimbusy będą narzekać na przyszłe, jakie to z nich lamusy... taka naturalna kolej rzeczy...
@Black Snake jak Twój dziadek był dzieciakiem to szczytem techniki był silnik od Wartburga i pewnie miał o nim większe pojęcie niż ty o dzisiejszej technologii...
PS. kto nie lubi posiedzieć od czasu do czasu i ponaparzać w gry