Nie wiem co się zjebało w USA z ludźmi. Nie wierzę aby zawsze tacy byli. Ale pewnie żadna europejska kobieta nie postąpiłaby w ten sposób. Moja firma ma specjalne wytyczne co do wysyłanych do Stanów instrukcji obsługi naszych towarów. Na Europę jest to tekst zajmujący 1,2 strony TEKSTU + kilka obrazków, a do nich musi być książeczka zawierająca tekst okraszony obrazkami w ilości kilkunastu, a nawet kilkudziesięciu kartek i najlepiej więcej OBRAZKÓW niż tekstu, inaczej nie wezmą. Normalnie wróciło u nich pismo obrazkowe jak w starożytności 🤦
Akurat wyłączenie telewizora (lub raczej, niemanie) nie jest złym pomysłem. Oczywiście trzeba też wyłączyć wszystkie socjal media. Tylko Sadol zawiera głębokie i przemyślane treści.Nie na insta te lajki lecz na X (dawniej tłiter) - pod postem redpilowców o treści "Wyłącz telewizor, włącz myślenie."
1.XI — niech będzie i twoim świętem!Nie wiem co się zjebało w USA z ludźmi. Nie wierzę aby zawsze tacy byli. Ale pewnie żadna europejska kobieta nie postąpiłaby w ten sposób. Moja firma ma specjalne wytyczne co do wysyłanych do Stanów instrukcji obsługi naszych towarów. Na Europę jest to TEKST zajmujący 1,2 strony + kilka obrazków, a do nich musi być książeczka zawierająca tekst okraszony obrazkami w ilości kilkunastu, a nawet kilkudziesięciu kartek i najlepiej więcej OBRAZKÓW niż tekstu, inaczej nie wezmą. Normalnie wróciło u nich pismo obrazkowe jak w starożytności 🤦