Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htmTo jest switch a nie router, zapewne chodzi Wam o inne urządzenia które są routerami z wbudowanymi switchami. Tu wyżej to jest jedno z takich urządzeń które dzielą sygnał z routera ale routerami nie są. Zresztą widać dokładnie słowo "Switch" na nim. Na moim DI-524 jest etykietka "Router".
Podsumowując switch != router chociaż prawie każdy router ma też wbudowanego switcha.
To jest switch a nie router, zapewne chodzi Wam o inne urządzenia które są routerami z wbudowanymi switchami. Tu wyżej to jest jedno z takich urządzeń które dzielą sygnał z routera ale routerami nie są. Zresztą widać dokładnie słowo "Switch" na nim. Na moim DI-524 jest etykietka "Router".
Podsumowując switch != router chociaż prawie każdy router ma też wbudowanego switcha.
czy ja dobrze widzę czy na focie poza rj45 i gniazdem zasilania jest złącze rj 11 ?
pierdzielisz, ja mam wlasnie taki router dlinka, ktora wyglada identycznie jak na zalaczonym obrazku, a samym switchem nie jest.