Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htmja wiem że większość sadola woli dyskografie jakiegoś ,,brudasa" ale czemu robicie taką wojnę z subkulturą Hip-Hopową a w szczególności z rapem wkładacie wszystkich raperów i wszystkie teksty do jednego wora są raperzy którzy rozwalają liryką w tekstach a w porównaniach można się zgubić niestety tacy raperzy są mniej znani lub lubiani czemu tak wasza ulubiona gimbaza oni nie lubią takiego rapu wolom coś bardziej prostaczego i mniej skomplikowanego dlatego o rapie ma się takie miano ale to nie znaczy że trzeba jak te owce pędzić a i jak można się wypowiadać o danej muzyce lub subkulturze o której się nic nie wie i nawet nie chciało się czegoś dowiedzieć
ja wiem że większość sadola woli dyskografie jakiegoś ,,brudasa" ale czemu robicie taką wojnę z subkulturą Hip-Hopową a w szczególności z rapem wkładacie wszystkich raperów i wszystkie teksty do jednego wora są raperzy którzy rozwalają liryką w tekstach a w porównaniach można się zgubić niestety tacy raperzy są mniej znani lub lubiani czemu tak wasza ulubiona gimbaza oni nie lubią takiego rapu wolom coś bardziej prostaczego i mniej skomplikowanego dlatego o rapie ma się takie miano ale to nie znaczy że trzeba jak te owce pędzić a i jak można się wypowiadać o danej muzyce lub subkulturze o której się nic nie wie i nawet nie chciało się czegoś dowiedzieć