Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htmBył taki przypadek u mnie w robocie. Znam z opowiadań więc powiem tyle co mi powiedzieli. Gość w wózku widłowym zaczął się dziwnie zachowywać. Tracił kontakt z rzeczywistością, machał bezwładnie rękami itd. Każdy myślał, że się najebał lub naćpał więc go wyciągnęli z tego wózka i gość po paru minutach zmarł. Okazało się, że miał zawał serca i głąby niepotrzebnie go wyciągali. Tylko przyśpieszyli jego zgon.
Już chciałem napisac pod filmem że ja pewnie bym sie wkurwił na miejscu i ttpa bym wytargał za fraki z tego fotela żeby czasem nie próbowal dalej jechać bo napierdolony jest, no ale dałeś do myślenia tym komentarzem. Po drugie to Holandia, to niewiadomo jak tam wygląda podejscie do najebańców i jak prawo dziala, ale w Polsce jak bym widzial najebanego skurwiela za kierownica to bym chuja na ziemi kolanem trzymał aż do przyjazdu policji. Biorę taka kurwę jako potencjalnego morderce moich bliskich.
Był taki przypadek u mnie w robocie. Znam z opowiadań więc powiem tyle co mi powiedzieli. Gość w wózku widłowym zaczął się dziwnie zachowywać. Tracił kontakt z rzeczywistością, machał bezwładnie rękami itd. Każdy myślał, że się najebał lub naćpał więc go wyciągnęli z tego wózka i gość po paru minutach zmarł. Okazało się, że miał zawał serca i głąby niepotrzebnie go wyciągali. Tylko przyśpieszyli jego zgon.