up
troche wiedzu o nato
Taa a ty myjesz mordę przed całowanie pejsa w dupę!
Szerzy się kurwa tak oto opinia:
Jesteśmy słabi, chójowi, nędzni.. więc bądźmy też KURWA strachliwi i tchórzliwi!
Ścierwo, jak masz korzenie narodu Polskiego, to hańba Ci i Twoim potomnym. Co by sobie o Tobie żołnierz walczący w II Wojnie Światowej pomyślał? - ja nie wiem, ale wiem że takie gówno jak ty, warte jest pobrudzenie buta, w celu rozmazania po asfalcie.
W ogóle, skoroś taki strachliwy to nie wychodź kurwa w ogóle na zewnątrz swego pokoika, bo nuż ktoś z nożem się chadza i przypierdoli po gardzieli.. ?
Co więcej, ścierwusie, słyszałeś z kim Wszechpotężna Rosja miała konflikt ostatnią?
Otóż z Gruzją - i co? - Gruzja wygrała te wojnę.
Jeszcze wcześniej byli w Afganistanie - i co? - wycofali swe wojsko, co jest równe wygranej Afganistanu.
Jak widać słabsze kraje miały bitwy z tym największym krajem Świata, i wyszły z niego obronną ręką.
I co teraz powiesz?
Jesteś kretynem i tchórzem, co tylko smrodzi powtarzając słowa ludzi, którzy mają w tym interes czy sam do nich należysz, będąc poniżej metryki ścierwa?
@nathaniel.demerest
Wskaż mi w którym momencie się przypierdalam do Smoleńska w którym.
i ch*ja Polacy jako naród nie nadają się na żadnego partnera w stosunkach społecznych, skoro taka zawiść panuje wśród społeczństwa
Czy naprawdę musi wybuchnąć wojna, aby Polacy zapomnieli o podziałach o hejtach i o kurestwie.
nathaniel.demerest - Ehh polaki robaki biedaki cebulaki czośniaki...
Jak by ci to napisać...
Puknij się w łeb, intelektualny impotencie. Całą tą gadkę o Smoleńsku zrzuca się na PiS, a przecież to nie tylko członkowie PiSu tam zginęli i nie tylko oni domagają się poznania prawdy.
A że Macierewicz i Kaczyński mówią, że to był zamach, to też wina rządu. Bo nie wyjaśnili sprawy i im na tym nie zależy. To, na czym im zależało, a więc by ta katastrofa ludziom obrzydła, już im się udało. Gdyby po prostu zażądali wraku, sprowadzili do Polski i przeprowadzili rzetelne, drobiazgowe śledztwo, to sprawa już by była wyjaśniona i ani Kaczyński, ani Macierewicz nie mogliby nic powiedzieć.
No i nie zastanawia cię, dlaczego znaleziono ślady trotylu, czy też materiałów wysokoenergetycznych pomimo tego, że rosjanie zdążyli wrak wypucować i niby zacierali ślady?
Tu jest za dużo znaków zapytania, no ale dla ciebie to temat do żartów i wielka śmiesznostka. A mnie to nie śmieszy, bo prezentuje typowe podejście leminga do sprawy. Każdemu takiemu kretynowi powinni zamordować kogoś bliskiego. Wtedy leming by sobie poszedł na policję, a ci nie znając sprawy powinni od razu powiedzieć, że to był wypadek i nie robić nic, by wyjaśnić sytuację i znaleźć winnego. Ciekawe, ilu takich skończonych kretynów zmieniłoby swoje podejście.
I nie każdy, kto chce poznać prawdę na temat tej katastrofy jest z PiSu, natomiast każdy, kto tak uważa, jest idiotą.
Ale to przecież twoja wizytówka, z tego jesteś na sadisticu znany, więc to wszystko tytułem wstępu dla nowych użytkowników.
@nathaniel.demerest
Widzę że mamy tutaj templariusza.
Czas na krucjatę. Wczoraj się zarejestrowałeś na tym zacnym forum, jakże różnym od innych
Widzę też nie sporo masz do żydów, też ich jakoś bardzo nie kocham, ale po twoich postach to kurwa musili ci matke z ojcem zajebać. Pytanie do Ciebie takie. Poznałeś kiedyś żyda ? Nie obywatela państwa Izrael, ale osoba wyznania mojżeszowego. Żyda. Gadałeś z nim, rozmawaiłeś, ze masz taki stosunek do nich ? Ja mam stosunek czysto historyczny, oparty na wiedzy historycznej. Ty tak na ich napierdalasz jakby to była twoja osobista sprawa.
@Athas21
Stary nie ma sensu sie unosic bo zejdziesz do poziomu nathaniel.demerest
Wielcy krzykacze
Po pierwsze. Pierdolisz przesłodzone gadki o "pokoju miedzy dwiema stronami", to kurwa jego mać, jaki to ma być pokój? - gdy takie ścierwo jak ty z bandy PO kłamie (skrót: afera trumienna, wina pilota, wymuszenie lądowania, sprzeczne relacje pilota samolotu Tuska i kontroli z wieży, żelazna brzoza itd.) i jeszcze bezczelnie wypytuje co takiego złego powiedziało
Po drugie: W Polsce coraz więcej ludzi ginie na "samobójstwa",
Po trzecie: Pisząc o "podziałach o hejtach i o kurestwie", które jak można wywnioskować z Twojego żałosnego tekstu są kurwa przesadne, mam ochotę wyjebać Ci w tej ryj, a argumentuje to faktem, że tak pojebane rzeczy się dzieją dziś w Polsce, że obecna reakcja ludzi: Czyli strajki, konferencje, dochodzenia. TO tak naprawdę w chuj za mało!
obecnie naród Żydowski pracuje nad ośmieszaniem Polski na arenie międzynarodowej
Jak by ci to napisać...
Puknij się w łeb, intelektualny impotencie. Całą tą gadkę o Smoleńsku zrzuca się na PiS, a przecież to nie tylko członkowie PiSu tam zginęli i nie tylko oni domagają się poznania prawdy.
A że Macierewicz i Kaczyński mówią, że to był zamach, to też wina rządu. Bo nie wyjaśnili sprawy i im na tym nie zależy. To, na czym im zależało, a więc by ta katastrofa ludziom obrzydła, już im się udało. Gdyby po prostu zażądali wraku, sprowadzili do Polski i przeprowadzili rzetelne, drobiazgowe śledztwo, to sprawa już by była wyjaśniona i ani Kaczyński, ani Macierewicz nie mogliby nic powiedzieć.
No i nie zastanawia cię, dlaczego znaleziono ślady trotylu, czy też materiałów wysokoenergetycznych pomimo tego, że rosjanie zdążyli wrak wypucować i niby zacierali ślady?
Tu jest za dużo znaków zapytania, no ale dla ciebie to temat do żartów i wielka śmiesznostka. A mnie to nie śmieszy, bo prezentuje typowe podejście leminga do sprawy. Każdemu takiemu kretynowi powinni zamordować kogoś bliskiego. Wtedy leming by sobie poszedł na policję, a ci nie znając sprawy powinni od razu powiedzieć, że to był wypadek i nie robić nic, by wyjaśnić sytuację i znaleźć winnego. Ciekawe, ilu takich skończonych kretynów zmieniłoby swoje podejście.
I nie każdy, kto chce poznać prawdę na temat tej katastrofy jest z PiSu, natomiast każdy, kto tak uważa, jest idiotą.
Ale to przecież twoja wizytówka, z tego jesteś na sadisticu znany, więc to wszystko tytułem wstępu dla nowych użytkowników.