Cytat:
Proszę Cię
Myślę że chciał napisać że jest to mniejsze zło niż partia PO, która już dawno wpuściłaby biednych imigrantów, mimo że głosowałem na KUKIZ'a to PiS nie jest najgorszy.
Może czas spojrzeć trochę z innej perspektywy, ogólnie może mniej kradną albo coś zrobili nareszcie ale sam popatrz:
. Kopalnie mają się lepiej
. Podniesiono płacę minimalną
. (Chyba nie jestem pewny na 100%) jest albo już przywrócili wiek emerytalny (ten niższy)
. Budżet wzrósł o kilka mln
. Nasze podatki nie idą na czarnuchów i nie muszę jak zagraniczni robić do 85lat aby zarobić na czarnego chuja który żeruje na kraju
Mimo iż mają te swoje śmieszne miesięcznice smoleńskie to za to nie masz dziennego klękania w stronę meczetu po 5x, jak chcesz w święta możesz najebać się jak świnia i jeść co chcesz, nie masz ograniczenia świąt w których nawet na piwo spojrzeć nie możesz.
Mimo wszystko, całej złej opinii i ich chujowej przeszłości PiS radzi sobie nawet nawet, może nie chcą dopuścić komuchów do władzy i się zmienili i nie zaprzeczysz tego, mimo iż minimalnie to coś się poprawiło, a przez ostatnie PO jebane lata z nimi nie zmieniało się nic w stronę dobrego