Bieda aż żal patrzeć ale pie*****ne amerykańskie korporacje już się tam panoszą. Co najgorsze w tych najbiedniejszych krajach do których też podróżowałem taki amerykański syf uchodzi za symbol statusu społecznego. Nawet nie zdajecie sobie sprawy jak ja muszę cierpieć w każdej restauracji w dowolnym miejscu na świecie gdy do picia proponuje mi się colę lub pepsi. jakby zupełnie nie było jakiś regionalnych napojów. Cola i pepsi Świat bez tego byłby lepszy!
Bieda aż żal patrzeć ale pie*****ne amerykańskie korporacje już się tam panoszą. Co najgorsze w tych najbiedniejszych krajach do których też podróżowałem taki amerykański syf uchodzi za symbol statusu społecznego. Nawet nie zdajecie sobie sprawy jak ja muszę cierpieć w każdej restauracji w dowolnym miejscu na świecie gdy do picia proponuje mi się colę lub pepsi. jakby zupełnie nie było jakiś regionalnych napojów. Cola i pepsi Świat bez tego byłby lepszy!
Piszesz o biedzie w kraju ale masz ból jelit bo nie podali ci napoju regionalnego a cole. Samolubne. Boli cie ze korporacje wprowadzaja na rynek swoje produkty a nie powinny bo ty tak mowisz. Nie inwestujesz w kulture regionalna tylko latasz po swiecie i przesiadujesz w restauracjach. Nie ładnie, nie ładnie
Nie inwestujesz w kulturę regionalną tylko latasz po świecie i przesiadujesz w restauracjach. Nie ładnie, nie ładnie
Cola i pepsi Świat bez tego byłby lepszy!