wujekslepy napisał/a:
tyle że ta babka to kolejna polityczna laleczka PO, zajmująca miejsce w szpitalu.
Ciekawe bo mówi ze nie opowiada się za zadną partia polityczna ale ok.
Jestem pod wrażeniem poziomu tych komentarzy i stwierdzeń jakoby "marionetka z peło.." wow naprawdę.. ludzie nigdy nie przestaną mnie zadziwiac. Zastanawiam sie jakim debilem trzeba byc żeby nie dotarło , że tutaj chodzi o to, jak sytuacja w której macie zagrożenie zycia pokazuje realia jakie was czekają w takim przypadku. Czyli chuj że płacicie podatki, NFZ itd skoro w realnej sytacji zagrożenia zostajecie z palcem w dupie.
Lenart666 napisał/a:
Ja pierdole ludzie, przecież ten wirus jest jak grypa. Czy wszystkich juz pojebalo?
Jakbyś nieco poczytał o problemie z tym wirusem, to wiedziałbyś, że wirus w przeciwieństwie do bakterii bardzo łatwo mutuje, niepokojącą sytacją w tym przypadku jest to ze ten akurat wirus-korona jest nowy i nikt do końca jeszcze nie wie jak on działa na dłuższa metę dopeiro za kilka miesięcy się okaże. Pewnie po cześci jest to jakas celowa propaganda tego nie wiadomo. Natomiast w filmie dizewczyna po prostu posrusza zupełnie inny problem. Żyjemy w XXI w. a w polsce właśnie widac co służba zdrowia jest w stanie Ci zaoferoweać. Po prostu jest to przykre.
No ale ciemny naród ciemny gród jak widać nic się nie zmieniło czytajac komentarze o PIS,PO,AGD itd.. Porażajaca inteligencja.