Teraz czekamy co powie na temat wujka Putina.
Wypierdalać z tą konfederuską pyskatą szmatą. Taka Unia zła, ale w Brukseli fajnie się żyje i euro chętnie się przytula.
Niech wypierdala do Putina do Dumy reprezentować Polskę.
P.s. jak byłem mały i pryszczaty to teź mi się Korwin podobał, ale wyrosłem i zmądrzałem.
Teraz czekamy co powie na temat wujka Putina.
Wypierdalać z tą konfederuską pyskatą szmatą. Taka Unia zła, ale w Brukseli fajnie się żyje i euro chętnie się przytula.
Niech wypierdala do Putina do Dumy reprezentować Polskę.
P.s. jak byłem mały i pryszczaty to teź mi się Korwin podobał, ale wyrosłem i zmądrzałem.
Interesuje mnie podejście twoje i tobie podobnym w kwestii politycznej. Czy uważasz, że każda osoba będąca w danej partii jest zrośnięta mózgiem z wszystkimi innymi członkami danej partii i nie ma swojego zdania na konkretny temat i trzeba im wszystkim przyklejać jedną łatkę? Cała konfederacja to korwin no nie?
Jakie kłamstwa zostały użyte w wypowiedzi Ewy, że tak merytorycznie po niej pojechałeś? Chyba po to się jest kurwa w sejmie/parlamencie, żeby oddawać głos i się wypowiadać, a nie klepać wszystko co większość próbuje przeforsować, czy się mylę?
Akurat w kwestii POLEXITU i likwidacji UE to w konfie panuje jenomyślność.
W sprawach takich jak zielony ład, pakt migracyjny czy polityka klimatyczna również bliżej im do kacapów niż cywilizawanej Europy.
Chociażby już w pierwszym zdaniu było kłamstwo, co zostało potem obnażone w głosowaniu - gdzie wybrano Panią Ursulę na następną kadencję jeszcze większą ilością głosów niż poprzednio.
Ta szczekaczka tylko kompromituje się takimi wystąpieniami w tej poważnej instytucji...
Czyli mają nic nie gadać? Jak w takim razie pozyskać głosy wyborców z mózgiem?
kurwa! nie odpowiadajcie mu więcej, proszę!
W której sekundzie filmu jest głosowanie albo europosłanka mówi o głosowaniu?!