Kurwa mogło być tak pięknie bo prawie tych dzikusów ucywilizowalismy .....
Na wczasy do Afganu, czy ciebie kurwa nie popierdoliło czasem? To żeś dojebał focie z dupy... Rozśmieszyły mnie te szmatogłowe pedały z lodzikami. Loda to mi może twoja stara zrobić, wesołe miasteczko jest w każdym większym mieście w PL, a popedałować wodnym rowerzykiem mogę nad polskim Bałtykiem... Heheh.
A tak żebyś kurwa miał rozkmine
Afgan to ciekawa alternatywa, dla wszystkich oklepanych wakacyjnych kierunków
To wskaż proszę wątek sadystyczny, bo tego też tu niema..
Talibowie: fundamentalistyczne ugrupowanie islamistyczne
Fundamentalizm: rygorystyczne przestrzeganie zasad i norm wyznaczonych przez doktrynę religijną, połączone często z narzucaniem tych zasad innym członkom społeczności niekoniecznie wyznającym tę samą religię lub przymusowym prozelityzmem (nawracaniem innych na swoją wiarę).
Islamizm: ideologia polityczna wywiedziona z fundamentalizmu islamskiego. W islamizmie islam jest traktowany nie tylko jako religia, ale i jako całościowy system polityczny, który regulować powinien prawne, gospodarcze i społeczne aspekty funkcjonowania państwa w oparciu o literalną interpretację Koranu i hadisów. Celem islamizmu jest wprowadzenie państwa wyznaniowego, rządzonego zgodnie z zasadami prawa religijnego – szariatu.
Uwiecznienie osób z powyższej definicji, w sposób jak przedstawione w filmie i na zdjęciach, dla niektórych jest zabawne.