Po chuj żrecie u tych brudasów?
Śmiejemy się, że Europejczycy wpuścili do siebie dżentelmentów z Afryki, a sami mamy dokładnie to samo z Ukraińcami - znaczy, na razie jeszcze jest znośnie, ale to dopiero 2 lata odkąd do nas przybyli, natomiast w Europie, murzyni napływali przez ostatnie kilkanaście lat.
Mam dziwne wrażenie, że jak Europa w końcu upora się murzynami, to u nas dopiero zaczną się cyrki z Ukraińcami.
język ukraiński w tle.
Śmiejemy się, że Europejczycy wpuścili do siebie dżentelmentów z Afryki, a sami mamy dokładnie to samo z Ukraińcami - znaczy, na razie jeszcze jest znośnie, ale to dopiero 2 lata odkąd do nas przybyli, natomiast w Europie, murzyni napływali przez ostatnie kilkanaście lat.
Mam dziwne wrażenie, że jak Europa w końcu upora się murzynami, to u nas dopiero zaczną się cyrki z Ukraińcami.
język ukraiński w tle.
" Europa w końcu upora się murzynami"? To zajebisty tytuł dla filmu z gatunku sci-fi...
spokojnie, Europejczycy są naprawdę zmyślną rasą. Na początku XX wieku, podobną plagą byli Żydzi. W Polsce pełnili rolę klasy średniej i wyższej, Polaków traktowali z wyższością. I co? Praktycznie w 5 lat zrobiono z nimi porządek. Wysprzątano całą Europę z Żydów. Można? Można.
Jeśli zostanie przekroczona pewna granica, to z murzynami i Ukraińcami stanie się dokładnie to samo. W 5 lat temat zostanie załatwiony w taki, czy inny sposób - na pewno kreatywny, bo jednak Europa to kolebka innowacyjności.