Astra stoi żeby przepuścić pieszą a z naprzeciwka debile jadą i niczego nie widzą. Tak to wygląda, jak się nie wjebiesz pod auto na chama, to możesz stać do wieczora
"nie zachowanie szczególnej ostrożności przy przejściu dla pieszych" takie coś by usłyszał od sędziego ten kierowca
jak widzisz, że ktoś się zbliża to przejścia dla pieszych masz być gotowy zatrzymać pojazd. na zachodzie od20 lat panuje zasada, że kierowcy już z daleka jak widzą kogoś zbliżającego się do przejścia to już zwalniają .... a hujek w tym gruzie punto czy inne hujstwo powinien dostać z marszu 500 zł i zabrane prawko na 3 miesiące za taki manewr
dobrze kolega pisze. Glupia cipa wjebala sie jak dzik w zoledzie na te pasy i powinna za swoja glupote byc potracona taak profilaktycznie dla nauczki. A co do Pana twierdzacego ze z automatu dostanie w sadzie taka kare bo nie zachowal szczegolnej ostroznosci - wszystko ladnie pieknie spoko, pewnie od wczoraj nie jezdzi po ulicach i zdaje sobie z tego sprawe ale patrz @niemamskarpet ze jakos na drodze powinienes zachowac 3 sekundy od poprzedzajacego Cie pojazdu a tu pizda bez obejrzenia sie Ci wpierdala sie pod maske. Chcialbym zobaczyc Ciebie w akcji jak nie klniesz na taka karyne pipierdalajaca po bombelkowe+.
Kierwa trzymajcie mnie bo nie wytrzymie. Babka dluzsza chwile stoi i czeka na wejscie na przejscie. Te pizdy zapierdalaja w zabudowanym to maja za swoje. No i koronny argument 500+ ktore sami pobieracie ale chuj - trzeba sie przyczepic. Lepiej zeby was pijany durszlak rozjechal wtedy bedzie nowoczesnie i postepowo.