to teraz kurwin będzie sobie dorabiał na kontrowersji? jak kazik o piosence pierw o cmentarzu kaczora, teraz o komendzie, a kiedyś o wałęsie.
bojkotuje
a i wjebał pięść, logo białej supremacji, nie żebym się zgadzał czy nie zgadzał ale zaraz będzie lewactwo pierdolić że to faszystoska koszulka, i tak nabiją mu popularności i zwiększą sprzedaż. a wyjebane wstyd by mi było chodzić jako czarnuchowi w blm tak samo jako białemu w wlm xD niech się popłoch sam żre między sobą w tej wojence o złote kalesony, ja tylko się przyglądam z boku i popijam herbatkę
Zdrowa biala kobieta i zdrowy bialy mezczyzna. Napatrzcie sie bo to coraz rzadszy widok, bo pracujemy jak niewolnicy na socjal dla tych rtvagd i calej rzeszy nierobow imigrantow.
Ty i gość którego komentarz pochwalasz jestescie ignorantami. Co ciekawe, wypowiedzi tego typu słyszę najczesciej od rodaków którzy wyjechali za granicę. Nie chcę przepychanek tutaj kto ile ma lat i za jakich czasów żył, to co piszecie to wszyscy o tym dobrze wiedzą. Różnica jest taka że jedni widzą i nie chcą być sterowani a inni poddają się temu. No i co z tym zrobiliście? Jakie wnioski? Teraz łatwo z Szwajcarii, Niderlandów, Niemczech itd pisać jak to hujowo jest w Polsce, a tam pięknie
No teraz to pierdolnąłeś głupotę, gorszej się nie dało.
Spójrz kto aktualnie pobiera największy socjal - 500+, 300+, bon na wakacje, dodatki z mopsu bo nie pracują a mają gówniarzy, 13 emerytura, emerytury dla kobiet które wychowają więcej niż czworo dzieci.
Aktualnie zapierdalamy na bandę nierobów która jedyne co potrafi zrobić to gówniaka i pisać do randomowych ludzi na olx "Dej, mie się należy", "mam horom curke, nie morzna za darmo?".
No teraz to pierdolnąłeś głupotę, gorszej się nie dało.
Spójrz kto aktualnie pobiera największy socjal - 500+, 300+, bon na wakacje, dodatki z mopsu bo nie pracują a mają gówniarzy, 13 emerytura, emerytury dla kobiet które wychowają więcej niż czworo dzieci.
Aktualnie zapierdalamy na bandę nierobów która jedyne co potrafi zrobić to gówniaka i pisać do randomowych ludzi na olx "Dej, mie się należy", "mam horom curke, nie morzna za darmo?".