UWAGA - GÓWNO srik-toczkowe ustawione dziadostwo, któryś z sadolowych piwnicznych koniobijców wyszedł z piwnicy i nagrał srik-toka z tatusiem, maseczka u taty żula zapewniła obu anonimowość ......
ty ! zydu ! Zrozum dziecino przesiąknięta sriktokiem, pejszbukiem i instagównem że, nie wszystko co cię otacza i widzisz to musi być ustawka.
Przynajmniej to mi na ustawkę nie wygląda ty @ koniobijco
ściema! do takich spraw wzywa się milicję!
a nie samemu użera z typem, niech śpi w cieple póki może
potem tylko 7 lat kasy na sądy, adwokatów i odpluskwianie ruiny o ile jej wcześniej nie spali razem z sąsiadami xD
kumpla w zeszłym tygodniu ochlej mało nie puścił z dymem, było pite z ziomkami w zawaluchu, butla się przewróciła, kurwy uciekły po cichu, dobrze że się kumpla córka obudziła w nocy bo już by się nikt z rodziny nie obudził nigdy
"Wywalic bezdomnego na ziąb i deszcz"
- a chuj z nim, od tego ma kurwa noclegownie a nie srać po klatkach schodowych i spać gdzie mu sie spodoba. Nie będzie jakiś kurwa żul sie panoszył po nie jego własnosci.
ty ! zydu ! Zrozum dziecino przesiąknięta sriktokiem, pejszbukiem i instagównem że, nie wszystko co cię otacza i widzisz to musi być ustawka.
Przynajmniej to mi na ustawkę nie wygląda ty @ koniobijco
po pierwsze to prosze Pana gilojadzie a po drugie to, zul ma maseczkę ba nową czystą maseczke, bedac brudym i smierdzącym jak dupa twojej starej, to wyróznia ludzi myslących analitycznie , zajmujacych dobrze płatne stanowiska w administracji panstwowej, od bezmózgich gównojadów jak ty, umiejętność łączenia kropek, oraz podcierania dupy po dwójeczce i tak popijam wysmienitą herbatką świeżutkie sushi czekając do 15 żeby móc wsiąść w swoja czarną 7mkę i pojechać do domu nad jeziorem by zabrać swojego psa na spacer do las ( on tez jest lepiej opłacany jak Ty ).
W głebi duszy mam jednak nadzieję, że ty zaczniesz używać mózgu , nie tylko tej autonomicznej części dzięki której np oddychasz a twoja stara zacznie podcierac tylek a teraz idzie oboje wyzywać myślących Polaków od Ruskich onuc