Kiedyś rodzice mieli argument siłowy. Normalne dziecko rozrabiające miało przeciwko sobie: szacunku do rodziców oraz lanie.
Mam dwójkę dzieci. 6 i 2 lata. Syn starszy córka młodsza Syn dostał dokładnie 5 klapsów - z 3 razy nie trafiłem - ale efekt zamierzony został osiągnięty
Jeśli ktoś nie ma czasu poświęcić tyle czasu dla dziecka co ja to będą jeszcze gorsze
Ta laska to ktoś z Ameryki Południowej chyba. Rodzice zobaczyli, zareagowali. Czujecie co u nas w kraju będzie?
a nie liepiej bylo np odciac neta albo uswiadomic ja co robi. Odcial jej wlosy i w czym to mialo pomoc... myslal ze jak bedzie brzydka wygladac zaprzestanie tych praktyk... dobrze ze teraz holocie zabiera sie dzieci moze bedzie dla nich jakas nadziejaKiedyś był film o tym jak ojciec trafił do więzienia, co ściął córce włosy jak chyba rozbierała się przed kamerką (nieletnia)
Kiedyś był film o tym jak ojciec trafił do więzienia, co ściął córce włosy jak chyba rozbierała się przed kamerką (nieletnia). Fantastico by pewnie napisał, ze "więzienie spadło na ojca co córkę wychować za późno chciał" (szacun fantastico)
@xnm
Twój post nie ma sensu.Jesteś totalnym głupkiem,a twoi rodzice wychowali Cie na samca beta.
@up Popieram, to pierdolony debil z gównem zamiast mózgu. Nie da się czytać bełkotu tego idioty.