Ave gimnazjalne kurwy! rozpierdoliłbym was na kawałki. Chyba nigdy nie dostaliście wpierdal od prawdziwego metalowca. Czas to zmienić. Przemiele wasze zalosne skurwiałe truchła na drobne kawałki. Powiedzcie tylko gdzie mam po was podjechać kurwy! Wasza gimbazjalna morda zostanie obita, znajcie swoje miejsce polackie kurwy!
In short, we heard that you like pugs. So here's a pug for your pug, so you can pug while you pug. Or something.
czyżby nargaroth?
Ave gimnazjalne kurwy! rozpierdoliłbym was na kawałki. Chyba nigdy nie dostaliście wpierdal od prawdziwego metalowca. Czas to zmienić. Przemiele wasze zalosne skurwiałe truchła na drobne kawałki. Powiedzcie tylko gdzie mam po was podjechać kurwy! Wasza gimbazjalna morda zostanie obita, znajcie swoje miejsce polackie kurwy!
32 lata a taki bezmozg ;DAve gimnazjalne kurwy! rozpierdoliłbym was na kawałki. Chyba nigdy nie dostaliście wpierdal od prawdziwego metalowca. Czas to zmienić. Przemiele wasze zalosne skurwiałe truchła na drobne kawałki. Powiedzcie tylko gdzie mam po was podjechać kurwy! Wasza gimbazjalna morda zostanie obita, znajcie swoje miejsce polackie kurwy!