, zdobywając sukcesywnie Drużynowe Mistrzostwo Świata, indywidualnie nie spadamy z pierwszej piątki championatu
Nie podzielanie kogoś zainteresowań, a jazda po kimś to dwa inne tematy kochaj sobie curling, spoko.. Mimo, ze mnie to nie interesuje nie cisnę nic na ten temat.. Czujesz tą subtelna różnicę? Zresztą, czy to nie Ty, Bongman, z którego połowa tutaj drze łacha? Jeżeli tak, to nie kompromituj już mojej osoby i się odpierdol ode mnie Szczęśliwego nowego roku!O tolerancji i szacunku mówi ktoś, kto wyzywa od pizd kogoś, kto nie podziela jego zainteresowań... Powiedzmy że lubię curling, a ty nie. Mam prawo cię nazwać pizdą z tego powodu?
Indywidualnie jest ich trochę więcej... Czytaj ze zrozumieniem
no ciężko byłoby wypaść z pierwszej piątki, skoro jeżdżą jeszcze tylko duńczycy i szwedzi.
osobiście, sam mieszkam obok stadionu marmy, kilka razy byłem na meczu, no ale nic kurwa w tym ciekawego nie widzę. smutna prawda... no, może ciekawe w tym jedynie jest to, że chłopaki maja naprawdę niezłego kopa adrenaliny, lecz wciąż to nie jest ciekawy sport do oglądania.