Chyba ktoś tu będzie miał ból dupy o wszystko przez jakiś czas
No widzisz ci sami specjaliści mają programy lotów kosmicznych oraz posadzili sondę na księżycu czego rozwinięta UE nie zrobiła do dzisiaj.
Tak, właśnie czytałam. Prokuratora i cwela konowała który na niego fałszywie doniósł powinno się na długie latka posadzić.Gdzieś dziś czytałem, że w szpitalu w Gorzowie przeprowadzono pionierski zabieg. Autorem był ukraiński doktor, który pacjenta "warzywo" odłączył od zasilania bo przecież prąd drożeje, a i miejsce się przyda dla innego dzielnego gieroja.
Ciapaki mogą nam pozazdrościć chociaż nie wiem czemu zamiast pana znachora ozłocić to prokuratura go zaaresztowała
A ci ktorzy przyjeżdzali do Polski pod rzadami PiSu przyjeżdzali na czasową wizę i do pracy. Nie mieli prawa do zasilkow, mieszkan socjalnych oraz do obywatelstwa. I wszyscy oni muszą opuscic nasz kraj, gdy skonczy im sie wiza.
Teraz ludzie z partii Tuska przeglosowali przymusową relokację uchodzców.
Wiesz czemu przeglosowali przymusową? bo dobrowolna nie wyszla, gdyż PiS wygral wybory w 2015 i ją zablokował.
Niestety problemem jest że ludzie ktorzy nie ogarniają takich podstaw, ktore tu wylożylem mają prawa wyborcze.
Przegrana PiSu oznacza, że niebawem bedziesz skladał sie w podatkach na budowe mieszkań socjalnych dla nowych obywateli Polski przybylych z Nigerii i Kenii.