dlaczego wygodniej jest Wam wierzyć w . . . stek bzdur PO, Tuska i TVNu niż użyć mózgów i dostępnych materiałów . .
@morus93
Mamy inną teorię. Kilku ekspertów ze Stanów Zjednoczonych oraz z Hondurasu potwierdziło jej prawdziwość, są na to dowody w postaci jednego zdania ze stenogramów i bełkotania Macierewicza, co czyni ją równie prawdopodobną, jak ta wklejona przez Ciebie:
bez tego argumentu sie nie moglo obejsc a nie bierzesz pod uwage, ze ktos ma po prostu wyjebane na polityke? mamy tak gowniany rzad, ze nawet mi sie smutno nie zrobilo po tej katastrofie tylko niedosyt, ze wiecej ich tam nie lecialo
1. Skoro ktoś ma w dupie politykę, to niech się nie wypowiada, ja nie mówię Ci jak być idiotą, bo nie znam się na tym, rozumiesz?
2. Nie było Ci smutno, że zginęli ludzie z PISu i masz niedosyt, że tak mało ich było na pokładzie samolotu (osób z PIS), bo mamy gówniany rząd (czyli PO)? Czy to ma sens?
I wybacz że nie chciało mi się poprawiać twojej prawicowej ortografii[...]
Pozdrawiam ze słonecznego Izraela polaczku.
Prawicowa ortografia? A cóż to takiego?
dlaczego Smoleńsk to pierwszy w historii nowożytnego lotnictwa przypadek, gdy WRAK NIE JEST dowodem w sprawie?
Prawicowa ortografia jest głównym elementem tekstów na Frondzie, GP i Niezależnej(ale występuje też na innych portalach).Głównymi cechami tej jednostki chorobowej są:
-Stawianie znaków interpunkcyjnych absolutnie losowo.Często jest też widywane stawianie spacji przed znakami interpunkcyjnymi i po nich.
-Stosowanie archaizmów i mądrze brzmiących wyrazów w błędnym kontekście.
-Konieczność wstawienia słowa "Leming" do tekstu.
-Wyróżnianie liter P i O w wyrazach(np. POlska, POjeby).
-Chaotyczna budowa zdań("Bo POlska pod rządami , Tuska upadać zaczyna a prawdziwi patrioci są tłamszeni . Dlatego nie idę na koncert madonny .").
Aby dokładniej to zrozumieć, polecam teksty Tomasza Terlikowskiego, Samuela Pereiry, Tomasza Sakiewicza i innych prawicowych publicystów.