Wysłany:
2016-01-27, 23:59
, ID:
4402767
31
Zgłoś
Nie rozumiem po co z taką hołotą polemizować. Widać, że to barany, które przedawkowują telewizję. Dlaczego większość to emeryci? Bo oni mają czas siedzieć i oglądać cały dzień TV.
Znam to z własnej rodziny. Ci, którzy oglądają cały czas telewizję toczą pianę. Próbowałem rozmawiać, podsuwałem materiały naukowe, wykłady, przykłady logiczne. Nic nie działa. Oni uważają, że jak codziennie obserwują dzienniki telewizyjne to stają się w tych dziedzinach specjalistami. Dziękuje Bogu, że już dawno obrzydził mi TV i dał mi zdrowy rozum. Wolę posłuchać sobie 2 godzinny wykład na youtube lub poczytać pracę naukowe specjalistów, którzy nie sprzedają się w tv, niż wywalać mózg na lewą stronę.
W większości są to PiSofoby. Moja babcia jak tylko usłyszy "Kaczyński" to, aż się gotuje. Serio, to nie jest śmieszne. Strach pomyśleć co się tam w głowie dzieje. Dla jej zdrowia wolę z ojcem nie poruszać w ogóle tego tematu.
Wydaje mi się, że najlepiej jest to przeczekać. Niech się lemingi wykrzyczą. Pikawy dziadom powysiadają i będzie spokój.
Można obawiać się ataków ze strony UE, ale niech ich pies. Swoją drogą będzie to niezły sprawdzian dla PiSu, który pokaże czy PiSowi im zmiękną kolana po naciskach Eurokratów. Moim zdaniem Pisiorki nie postawią się tym lewusom, w końcu to socjaliści, chodzący do kościoła, ale wciąż lewaki. Jak to socjaliści mają we krwi - ważne, aby się hajs w kieszeni zgadzał.
Dla mnie to możemy spierdzielać z tej unii, to i tak już gnijący trup jest. Ich bogactwo wydoją arabusy na socjalu. Mówię to jako osoba mieszkająca za granicą, a dla mnie to oznacza kop w dupsko do kraju i koniec orki za euro. Za cenę zachowania tożsamości narodowej, za którą walczył pradziadek to mogę i suchy chleb wpierdzielać, bo to i tak nic w porównaniu z jego i jego kolegów poświęceniem za dobro ojczyzny.