@Pan Fasola
Tłumaczenie komizmu jest jak seks z twoją starą - jak już trzeba to robić, to znaczy, że jest naprawdę źle...
Dlaczego stajesz w obronie? Przecież to jest beznadziejne...
To sobie włącz świat według kiepskich ewentualnie swojego idola Jasia Fasole, i śmiej się z przezabawnych gagów jak usłyszysz śmiechy w tle. To że czegoś nie potrafisz zrozumieć, że nie jest Ci powiedziane jak pańszczyźnianemu chłopu kiedy masz się śmiać, to nie znaczy że jest to beznadziejne.
Nie będziesz mi tu szargać świętości!
PS. Czy przypadkiem nie jesteś klonem mojego ulubionego, zbanowanego już trolla o nicku mr. bean?
Zainteresowanym załączam link:
sadistic.pl/posty/Mr+Bean,79497/
Słuchaj, nie będę Ci tłumaczył każdego gagu z osobna. Mnie to bawi, odpowiada mi typ poczucia humoru MP.
Jeśli Ciebie nie bawi, to przeglądnij swoje posty z poprzedniego konta. Ubaw po pachy, widać tu niesamowicie silną osobowość i
wyrafinowane poczucie humoru.
Zainteresowanym załączam link:
sadistic.pl/posty/Mr+Bean,79497/
Kącik porad i tłumaczeń a także innych wątpliwości proszę przenieść na pw i skończyć z tym off topem. W przeciwnym razie, zamiast Hiszpańskiej Inkwizycji, której nikt się nie spodziewał, dostaniecie po czerwonym krawacie, równie niespodziewanie.
@Kov tak, dlatego nazywa się to humor abstrakcyjny
@Basika nie wiem co Ty robisz z rozdziawioną gębą, ale obawiam się, że sześciolatka mogłoby to jednak nie rozśmieszyć. Humor abstrakcyjny jest dla ludzi z rozwiniętą inteligencją.