Polaczki nie chca walczyc za kijow, ale pretensje do anglikow czy francuzow ze nie chcieli umierac za warszawe w 39 to maja. Przyjdzie niedlugo rusek i po was a szwab z drugiej strony was polaskocze. Polaczki zawsze lubiji byc jebani z obu stron, nawet mi was nie szkoda.
A można było pokazać środkowy palec NATO i EU, kumać się z Chinami i ograć wszystkich, ale nie, po co... lepiej wygrażać sie Ruskom. Programy satyryczne Zelenskiego weszły za bardzo i uwierzyli, że Ruscy to pijacy i teraz mają. Szkoda tylko, że pewnie połowa populacji Ukrainy nigdy nie popierała tego komedianta i chciała świętego spokoju.
Polaczki nie chca walczyc za kijow, ale pretensje do anglikow czy francuzow ze nie chcieli umierac za warszawe w 39 to maja. Przyjdzie niedlugo rusek i po was a szwab z drugiej strony was polaskocze. Polaczki zawsze lubiji byc jebani z obu stron, nawet mi was nie szkoda.
Jak już pisałem wielokrotnie. Zamilcz onuco. Twoi sowieccy bracia zrobili Polsce gnój i wyrządzili szkody po wojnie, a ty jesteś, albo trolem, albo po prostu podręcznikowym imbecylem, albo co gorsza ruskim.