Dobra, gość z małym chujem musi się pochwalić blacharze swoim zajebistym sprzętem. Mnie zawsze zastanawia jedno - po co? To nie oznaka bycia audiofilem, tylko coś odwrotnego.
No a czemu ludzie sobie kurwa wpierdalają 3.5" wydech z rynny w obi albo castoramy do swoich mocarnych 1.4-1.8 silników jeszcze zmniejszając sobie tym moc i moment?
No właśnie po to aby każdy ich widział i słyszał.
Na hamowni zamiast seryjnych 100 koni wyjdzie im 90 ale chuj tam bo przecież głośniej z wydechu słychać to szybciej musi jechać.
Po co sobie wieśniaki dopierdalają 2 metrowe spoilery do samochodów? Do aut które nie przejdą i tak badania technicznego bez smarowania a tor to jak będą mieli fart to zobaczą w telewizji.
To jest ch*j, młodzieńcza głupota, ale tatuaże na ryju, tunele w uszach, nosie i policzkach + inne pircingi to jest dopiero zj***nie umysłowe
A na koniec na poważnie. Polecam oglądnąć sobie relacje TED pewnego polaka mówiącego o camperze którego kupił. W życiu są rzeczy które " warto " i ktore " się opłaca". Nie opłąca się trzymać kampera za 100k jeżdzić nim na wakacje raz na rok na 2 miesiące, ale warto bo to fajne przeżycie.
Podsumowując powyższych cebulaków, ktoś to robi bo ma hajs i zajawke albo kaprys po prostu. Ja tam jak mam czasem luźną gotówkę to lubię czasem wydać na głupot . A, że was nie stać i nigdy stać nie będzie jebane biedaki to możecie pisać, że to gość z małą parówą hahahhaahaahahahahhhaha
Fake, z użyciem dmuchawy i niedokręconego lusterka. "Powiew basu" jest niespójny z "muzyką" a właściwie dźwiękiem. Za dużo już w internetach widziałem, żeby się dać nabrać na takiego naciąganego fejka.
No a czemu ludzie sobie kurwa wpierdalają 3.5" wydech z rynny w obi albo castoramy do swoich mocarnych 1.4-1.8 silników jeszcze zmniejszając sobie tym moc i moment?
...
To jest chuj, młodzieńcza głupota, ale tatuaże na ryju, tunele w uszach, nosie i policzkach + inne pircingi to jest dopiero zjebanie umysłowe
Ja tam jak mam czasem luźną gotówkę to lubię czasem wydać na głupot .