RoboCat napisał/a:
tylko przedstawiciel murzynowa moglby zalozyc spodnie na palace sie gacie....
en.wikipedia.org/wiki/Talk:Race_and_intelligence/Archive_28/media/File...
(czy sie komus to podoba czy nie tam po prawej stronie jeszcze powinni byc wyszczegolnieni "zydzi aszkenazyjscy" z najwiekszym iq)
Driver19cm napisał/a:
Ściąg onuce, rosyjski trollu, bo śmierdzi na całym sadolu
oprocz generalizowania z dupy, troche w tym prawdy jest. swietnosc usa juz dawno sie skonczyla.
marzenie o "american dream" tez sie skonczylo.
mysle ze poczatek konca nastapil wraz z koncem zimnej wojny i caly czas rozpedzaja sie i spadaja w strone dna.
stali sie ofiarami wlasnej popkultury a spoleczenstwo glupieje dzieki roznym czynnikom ktorych nawet nie sposob tu wymienic.
problem polega na tym, ze jak ten kolos na glinianych nogach zyjacy na kredyt zacznie sie sypac razem z dolarem to wszyscy bedziemy mieli przesrane.
jak juz zacznie sie sypac, to ci ktorzy sa lokomotywa calego ich spoleczenstwa (przewaznie ci z prawego konca wykresu powyzej + ich spadkobiercy) zaczna sobie przypominac o tym ze: ooo przeciez ja jestem niemcem, a ja chinczykiem, a ja irladczykiem itd itd...
jesli nic sie nie zmieni to skonczy sie tak ze bedzie jedno wielkie detroit, a co to bedzie poprzedzalo to nawet wyobrazni mi brakuje.