Podobało mi się ogarnięcie sytuacyjne tej w różowej, bardzo możliwe, że uratowała życie najprawdopodobniej swojej siostrze.
Podobało mi się ogarnięcie sytuacyjne tej w różowej, bardzo możliwe, że uratowała życie najprawdopodobniej swojej siostrze.
Ochroniarz to debil w czystej postaci. Od samego początku było widać ,że coś się święci, ustawiłby się przy ścianie na końcu sklepu i odpaliłby kilku śmieci. Wolał jednak ustawić się na środku akcji eksponując siebie po czym najpierw wyciągnął giwerę ,a następnie odwrócił się i próbował uciekać na koniec sklepu jak już było za późno.
o proszę, potrzebujemy takich światłych świadomych ludzi w ochronie, zapraszamy
zresztą w każdej dziedzinie, zwłaszcza takich co wiedzą lepiej
akurat koleś ustawił się prawidłowo
prawdopodobnie nigdy tego nie ćwiczył, jak większość ludzi nie dopuszcza tego ze cos sie stanie, jednak jakieś działania podjął , wiedział że coś jest nie tak
zabrakło konsekwencji
za to TY to co innego, idiotyczne komentarze konsekwentnie
Firm ochroniarski nie stać na takich ludzi jak ja i dlatego w większości przypadków pracują idioci, emeryci i osoby z grupą. Jakby ustawił się odpowiednio to by mógł cieszyć się życiem, a tak według twojego idiotycznego myślenia gryzie ziemię. Odpaliłem filmik nawet nie czytając tematu i po pierwszych dwóch typach w maskach i czapkach już widać potencjalne zagrożenie więc lepiej jest zrobić krok w tył i później zaatakować niż ustawić się praktycznie na linii ognia i odwracać się do agresora oddając plecy.
Konsekwentnie proponuję nauczyć się poprawnie pisać w naszym języku bo to co widzimy jest co najmniej przykre.
Firm ochroniarski nie stać na takich ludzi jak ja i dlatego w większości przypadków pracują idioci, emeryci i osoby z grupą. Jakby ustawił się odpowiednio to by mógł cieszyć się życiem, a tak według twojego idiotycznego myślenia gryzie ziemię. Odpaliłem filmik nawet nie czytając tematu i po pierwszych dwóch typach w maskach i czapkach już widać potencjalne zagrożenie więc lepiej jest zrobić krok w tył i później zaatakować niż ustawić się praktycznie na linii ognia i odwracać się do agresora oddając plecy.
Konsekwentnie proponuję nauczyć się poprawnie pisać w naszym języku bo to co widzimy jest co najmniej przykre.
Nie zesraj się
o kurwa... typie, jak ty pierdolisz to głowa mała xD
dobrze ci piszą, nie zesraj się.