@: Ja pierdole. I gdzie ich by mieli deportować? 🤦🏻♂️ Wiesz co to znaczy deportacja?
@
Jak z dziesiątek opublikowanych zdjęć skazanych wybierasz tych najładniejszych żeby zrobić z nich ofiary systemu, to jak się to nazywa?
MANIPULACJA.
No to ja zrobię to samo, tylko w drugą stronę:
I uwaga: takich też skazano! Niemożliwe, co? Przecież tylko białych prześladują.
@
Jak z dziesiątek opublikowanych zdjęć skazanych wybierasz tych najładniejszych żeby zrobić z nich ofiary systemu, to jak się to nazywa?
MANIPULACJA.
I uwaga: takich też skazano! Niemożliwe, co? Przecież tylko białych prześladują.
@
MANIPULACJA.
Ta ? To wyjaśnij mi kolego czemu pod filmikami kanału ,,BBC'' wyłącznie z protestów sekcja komentarzy jest wyłączona ? Wiesz jednego szpiega rosysjkiego już złapano ostatnio ,odziwo też lubiał w sieci siać lewackie ideologie i propagande.
Może i w Polsce mamy patole, ale zdecydowanie wole swoją patole na swoim podwórku niż cudzą. Po za tym żyjąc w obydwóch tych państwach to zdecydowanie czuje się bezpieczniej w Polsce.