A tak w ogóle to w Polsce mieliśmy jakiś epidemiologiczny cud nad Wisłą.
- wpuściliśmy 3 miliony ludzi bez testowania, bez kwarantanny, bez szczepienia, bez masek prosto do naszych domów i sklepów
- przestaliśmy się testować
- zdjęliśmy maski w sklepie, hotelu itp
- zabraliśmy dodatki covidowe
i jak za dotknięciem magicznej różdżki uzyskaliśmy śmiertelność na covida mniejszą niż niemcy którzy ciągle stosowali się do reguł.
Hurr durr jestem spierdolonym antykowidowcem.
Mnie tam w sumie cieszy, że obecnie w większości umierają na kowid głównie ci, którzy się choćby nie zaszczepili. Zjebany foliarski materiał genetyczny nie zostanie prawdopodobnie dalej przekazany. W 2021 r. 60 tyś niezaszczepionych zrobiło coś dobrego dla ludzkości i zdechło. I tego wam w nowym roku szurskie robaki życzę.
Możecie mnie objechać ale uważam sprawy "toaletowe" w islamie są na wyższym poziomie. Większość sadoli nawet nie myje rąk po sikaniu bo chuj jest czysty. (Jak taki czysty weź go do japy). Potem podają sobie ręce. To tak jakby pocierali się fiutkami.
Wniosek jest taki: jak myjesz ręce to łapiesz kumpla za kutasa a jak nie myjesz dotykacie się fiutami
kurwa nie wiem co gorsze
Mnie tam w sumie cieszy, że obecnie w większości umierają na kowid głównie ci, którzy się choćby nie zaszczepili. Zjebany foliarski materiał genetyczny nie zostanie prawdopodobnie dalej przekazany. W 2021 r. 60 tyś niezaszczepionych zrobiło coś dobrego dla ludzkości i zdechło. I tego wam w nowym roku szurskie robaki życzę.