Wg opisu palestyński dzieciak jest w Palestynie więc jeśli chcesz porównywać, to koszulka z flagą Ukrainy noszona na Ukrainie, nie w Rosji.
Nie wiem, czy bezkarnie można byłoby założyć na Ukrainie koszulkę w kolorach rosyjskiej flagi. W swoim czasie zabroniono nawet posługiwania się rosyjskim mniejszości, będącej 90%-ową większością na terenach zamieszkałych od pokoleń. Teraz mają dowódcę sił zbrojnych Rosjanina. Bezkarna jak w Polsce koszulka w barwach bandery, byłaby tam koszulka z gwiazdą Dawida. Prezydent to przecież żymianin.
A założyć koszulkę z flagą ukraińską na terenach okupowanych przez kacapSSkich bandytów, da się i kacapy będą bić brawo?
Głupoty piszesz nie po raz pierwszy, nawet się zastanawiam czy to nie jest drugie konto Siriuza, bo podobnie piszecie.
Opisz co znaczy to zdanie, bo ciężko zrozumieć ten bełkot: "Bezkarna jak w Polsce koszulka w barwach bandery"
Nie wiem, czy bezkarnie można byłoby założyć na Ukrainie koszulkę w kolorach rosyjskiej flagi. W swoim czasie zabroniono nawet posługiwania się rosyjskim mniejszości, będącej 90%-ową większością na terenach zamieszkałych od pokoleń. Teraz mają dowódcę sił zbrojnych Rosjanina. Bezkarna jak w Polsce koszulka w barwach bandery, byłaby tam koszulka z gwiazdą Dawida. Prezydent to przecież żymianin.
Ta ja widzę, że gówno rozumiesz, a zwłaszcza z poprawnie napisanego po polsku zdania
Ta ja widzę, że gówno rozumiesz, a zwłaszcza z poprawnie napisanego po polsku zdania
Historia nic was nie nauczyła. Połowa Polaków ma kogoś w rodzinie zamordowanego przez was. Jesteście dla nas jak niemcy, ruskie. Robienie na siłę przyjaciół, to szyderstwo z Polaków. Zaczęliscie odtwarzać dawne zwyczaje i putin was zneutralizował. Teraz być może nawet Odessy miec nie będziecie. Taki kadłubek do Dniepru, ale spokój na pokolenia.
Myśleliście, że jak zwykle widłami wszystko załatwi cie. Nie wyszło.
Czyżby tolerancja ci się włączyła? Jakby tak u ruSSkich włożyć koszulkę z flagą Ukrainy to - zapewne - tolerancyjne kacapSSkie społeczeństwo biłoby brawa?