Czekam na włascicieli pitbuilli z sadistica jak powiedzą, że "rozmawiąją ze swoim pieskiem i on ich kocha i lubi jeść marchewkę"
Dobra stulejarze jebani! Mój pies jest warty więcej niż wy bo: nie ujebie mnie nigdy i każdego co podskoczy zagryzie. Pies więcej warty niż czarnuch i 90% białych.
Poza tym, że to pies i ma instynkt i każdy jest w stanie zaatakować człowieka, bo mu coś odjebie, nawet te "ułożone".
Psy to stadni zabójcy o zerowej moralności, bo ta jest cechą tylko i wyłącznie światłych ludzi, zatem jak w stadzie będzie ktoś słabszy, to nawet w zabawie pies stwierdzi, że ma dość i upie**oli rękę.
Każdy pies jaki ugryzie człowieka w innym celu niż w obronie własnego stada jest z miejsca do odj***nia.
Chow chow...jeszcze nigdy nie widziałem aby właścicielami tych psów byli normalni ludzie. Te mogolskie puchate skurwysyny są agresywne i nieprzewidywalne. I smakują nie za bardzo.
Nie piszemy "tylko i wyłącznie". Albo tylko albo wyłącznie.
Jak dbasz tak masz. Przykre musisz mieć wspomnienia z dzieciństwa skoro tylko z tym kojarzą Ci się psy.
Dziękuję za zmobilizowanie do poszukania czegoś więcej i przeczytania tegoż.
Postaram się nie popełniać tego błędu w przyszłości.
Płytki masz rozum kolego. Pomyśl o czymś znacznie prostszym., może nawet nie zrobisz sobie zwarcia. Tę wiedzę można zdobyć bez posiadania psa, wystarczy, że sąsiad wróci z psem w deszczu obok ciebie lub też odwiedzisz znajomych psiarzy w czystych ciuchach i nie dostaniesz kapci. Co do wycierania dywanu dupskiem, to tutaj z pomocą znów cudze psy, ale także od chuja filmów, z tymi na Sadolu włącznie. Na koniec dodam, że ta wiedza jest także spisana w wielu książkach, a także jest przekazywana ustnie.
Płytki masz rozum kolego skoro wyrażasz swoją opinię na podstawie filmów z sadola. Ani mój pies, ani pies żadnego z moich znajomych nigdy nie wycierał dupska w dywan (a przynajmniej nikt nigdy z taką nowiną do mnie nie przychodził). Jak idziesz srać to też po tobie jebie ale są do tego środki zapobiegawcze. Jeśli ty albo twoi znajomi macie problem z utrzymaniem higieny swojego psa i mieszkania to może faktycznie powinniście odpuścić sobie ich posiadanie.
Chow Chowy to właśnie kwestia wychowania psów i dania przykładu
Pewnie pańcia buzi chciała dać. Trzeba być pojebanym aby trzymać kundla w domu. Śmierdzi, pełno sierści i dupę o dywan potrafi wytrzeć.