A dlaczego kierowca z kamerą zjeżdża na lewy pas???? Obejrzyjcie uwaznie film Patałachy Sadole. Fakt zapierdalali, ale gość zaczął im zajeżdżc droga, tamten spanikował i resztę widać. Widzę, że większości sadolkow prawko widzialo w internetach ....
A dlaczego kierowca z kamerą zjeżdża na lewy pas???? Obejrzyjcie uwaznie film Patałachy Sadole. Fakt zapierdalali, ale gość zaczął im zajeżdżc droga, tamten spanikował i resztę widać. Widzę, że większości sadolkow prawko widzialo w internetach ....
Zawsze jak jadąc autem widząc wysoko obdartą korę na drzewie, zastanawiałem się jak to możliwe że rozjebana jest aż tak wysoko. Zdawałem sobie sprawę, że był wypadek po krzyżach i zniczach, ale nigdy nie mogłem sobie wyobrazić jak to mogło wyglądać... Japierdole jak to w jednej sekundzie, można rozjebać sobie życie...
Kiedyś opowiadał mi ktoś, że statystycznie gdy dochodzi do wypadku, gdzie jest np. jedna osoba w aucie trzeźwa, a druga pijana, ta trzeźwa częściej ma obrażenia śmiertelne. Nie wiem czy to prawda i z czego to wynika. W tym filmie wydaje się, że główny impet uderzenia jest od strony kierowcy. W Polsce to nie tyle kłopot z pijanymi kierowcami tylko ogólnie z alkoholizmem. To nie jest tak, że najebali się, a potem wsiedli, większość z tych osób pije codziennie i nie są w stanie przestać. Nie pierdolcie o pasażerach, bo często nie wiesz nawet, że ktoś jest już trochę wskazujący, taki błyszczący. Jak ktoś chleje i jest zaawansowany, alkusem i skrzętnie to ukrywa [a są naprawdę mistrzowie w tej grze], to może Ci się wydawać, że gość taki jest ot po prostu zawsze.