Wysłany:
2011-05-18, 16:53
, ID:
681150
Zgłoś
Prawdę mówiąc,ja nie chce nikogo obrażać. Ale już rzygać mi się chce. Jak widzę - przypadki,gdzie ochroniarz gazuje kibica za nic. A społeczenstwo wali tekstami "gazować ich,trzeba było jeszcze zlać ten ochroniarz jest bohaterem". To takie płytkie i puste.
Już nie mówiąc o tym, jak ludzie piszą czy gadają. "CHCIALBYM POJSC Z SYNEM NA MECZ ALE NIE MOGĘ".
Większej bzdury nie widziałem.
Jeżeli nie byliście dawno na meczu - idź na najbliższy w swoim mieścię przyekonaj się jak jest fajnie, a może nawet - zostanie na dłużej - teraz będac anty.
Idź zobacz ile jest kobiet,rodzin z dziecmi i nikomu się nie dzieje krzywda.
Idź na 20 losowych meczy i policz ile było zadym. Naliczysz DWIE to uznam, że jesteś farciarzem.
A jeżeli ktoś i tak się boi, odpal sobie 90minut.peel - tabele ekstarklasy,każda poddstronę drużyny - > strone internetową - > Galerie z meczu!! I ZOBACZ że chodza normalnii ludzie.
A ktoś wyżej mówi o odpowiedzialności zbiorowej? Tak? Okej, zamykajmy kościoły bo w jakimś, pijak wszedł i mszę rozwalił,albo dlatego że są pedofile tam.
Odpowiedzialność zbiorowa? Pff, Mam nadzieje, że wiesz o czym mówisz jak na jakimś koncercie,ktoś się pobije, a ochrona/policja zaagazuję Ciebie i dla statystyk da ci mandat.
Ludzie, podejdźcie do sprawy - rzetelnie, na postawie własnych opinii i przeżyć. A nie przez propgade mediów, co robią z kibiców bandydów.
A prawda jest JEDNA. W tym środowisku aktualnie, nie jest więcej zadym i burd niż w każdym innym. (Widzieliscie,jaki rozpiernicz zrobili ludzie pod KGHM?). A robi się z kibiców, wyselekcjowanany margines społeczny. Jak by jakiś goryl stał na bramce i wpuszczał tylko najgorszych na stadion.. litości
pozdrawiam