Wysłany:
2013-12-29, 0:17
, ID:
2792976
1
Zgłoś
Patrzę na tytuł "Polska w Google Street View" no to obejrzę, będą ładne dziewczyny pewno
Oglądam, a tu psy srające i jebiące się, lachociągi robiące dobrze za kasę, osoby z niższego szczebla społecznego szukające w śmietnikach czegoś co moga sprzedac na chleb/wino/piwo i inne chujowiny ;/
To jest kurwa polska w Google Street View? Taki obraz Polski powinien iść w świat oO? Nie mamy kurwa nic innego do pokazania, tylko jakieś marne, zjebane screeny?
Pies sie wysrac nie może, bo już jest kojarzony z naszym krajem? Najstarszy zawód świata nie może zarabiać (to kurwa cos dziwnego, tylko w naszym kraju sa prostytutki, w innych nie?). Osoby, które z różnych powodów zmuszone sa spać na dowrcach, szukające legalnie rzeczy/surowców (tak kurwa, oni nie kradną jak te pajace z samej góry, tylko sobie radza jak mogą i mają jeszcze HONOR by grzebać w śmieciach, a nie kraśc jak inne skursywyny miliony i później walczyć o 200zł diety poselskiej), które ludzie wyjebali w celu sprzedaży - na co je wydają ich sprawa, ale nie kradną - ja piję, wy też i chuj to kogo obchodzi, ale jak zarobiłem to chuj komus do tego na co to wydaję.
Brakuje mi tutaj naszych pięknych kobiet - oświadczyłem się niedawno jednej z nich, więc wiem co mówię - mamy najpiekniejsze kobiety w Europie i ich powinien dotyczyć ten temat, a nie tego co przedstawia to coś
Komu sie nie ppodoba moja litania to wypierdalac i chuj wam w dupe ..i..